Nieuws

Update – Nieuwe workshops in een prachtige en luxe studio van 80m2, voorzien van alle gemak en uitsluitend professioneel materiaal. Deze gaan van start in januari 2012.
De workshops zijn intensief maar met een ontspannen sfeer. De groepen worden klein en gezellig gehouden zodat je een optimale begeleiding krijgt van mij en mijn assistent. Je bent hier even 4 dagen heerlijk weg en geniet van het kunstenaarsleven als voorbereiding op je eigen leven als kunstenaar, als uitbreiding van je hobby of als uitbreiding van nieuwe technieken in je vakmanschap. Als je je graag voorbereidt op deze cursus kun je ook deelnemen aan de beginnersworkshop of een Masterklas monochroom. Hier wordt de basis van het airbrushen gelegd en geperfectioneerd. Alle workshops zijn voor iedere deelnemer, of je nu pro bent of hobbyist in een vroeg stadium, een bom vol informatie, plezier en praktijk.

De volgende nieuwe airbrush- en schilderworkshops worden gegeven:

Masterworkshop airbrushen in kleur en het werken met mixed media, 4-daagse workshop, max. 5 personen. Kosten: 450 euro p.p incl gebruik van materiaal en lunch. We gaan hier niet meer zozeer in op het pure fotorealisme, maar we gaan een stapje verder… voor meer info kun je een email sturen naar onderstaand email adres.

Masterworkshop airbrushen monochroom
, 2-daagse workshop, max. 8 personen. Kosten 195,- euro p.p incl gebruik van materiaal en lunch.

Beginnersworkshop airbrushen, 2 daagse workshop, max. 8 personen. Kosten 195,- p.p incl. gebruik van materiaal en lunch.

Na afloop ontvang je een certificaat en een leuk presentje.

Voor meer informatie, gelieve een email te sturen naar:

workshopmarissa@gmail.com

Ook wordt er in september 2012 een schildersworkshop (geen airbrush) gegeven, in een rustiek en prachtig gelegen landelijk hotel met zwemvijver en adembenemend uitzicht in Sicilie, vlak aan de zee. Dit is een echte vakantie, waarin je kunt schilderen, kennis maakt met andere kunstenaars, wandelen, zwemmen, eten en genieten onder de Italiaanse zon.

Voor meer informatie hierover kun je je opgeven via email: workshopmarissa@gmail.com

NEWS!
Paintersholiday on Sicily – Italy September 2012!

This holiday will be a whole week of painting (no airbrush) , enjoying the good food, beach, natural pool, and Italian sun, talking with other artists and of course being guided in your painting process with acrylics and oils. It is also an excellent environment for all hiking, walking, outdoor adventures and photographing beautiful landscapes. We will cover the following languages: Dutch, English, Italian, Spanish, German.

For more info about this holiday-week, please write an email to: workshopmarissa@gmail.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s